uvařila 1. 12. 2012 22:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 12. 2012 22:56
mléko, med, vejce, rum, cukr třtinový, mouka celozrnná žitná, vločky ovesné, prášek do pečiva, prášek do perníku, skořice, fenykl, koření hřebíček, koření nové koření mleté, vejce, povidla švestková, šťáva citronová, rum, mák mletý, kůra citronová, ořechy vlašské, fíky, strouhanka
Vyzkoušeli jsme pět tipů, jak si užít Matějskou a nezruinovat se. Tyhle snadné finty ušetří dost peněz
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma
Ve školní jídelně se mohou zkazit i děti, zvyklé z domova na dobré jídlo, říká odbornice na výživu Margit Slimáková