uvařila 27. 7. 2009 19:25
Pochoutkové lečo
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 7. 2009 19:25
Pochoutkové lečo
paprika čerstvá červená, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, okurka salátová, česnek, sýr tvrdý, salám, vejce, koření provensálské, kopr, pepř, pažitka, sůl
Majonéza s medvědím česnekem podle Těhotnýho kuchaře: Příprava zabere chvilku a lehce pikantní chuť vás naprosto nadchne
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin