uvařila 11. 12. 2009 21:14
příprava korpusů
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 12. 2009 21:14
příprava korpusů
vejce, cukr, kakao, mouka hladká, solamyl, mouka, smetana ke šlehání, cukr, kakao, cukr moučkový, mléko sušené, olej, med, tresť mandlová sladká, voda, potravinářské barvivo, čokoláda na vaření, med, rum
Štrúdly, řezy, rohlíčky… Připravte si sladké dobroty z českých jablek!
Pošlete vánoční cukroví do druhého kola a připravte z něj tiramisu nebo upečte tuhle nebesky nadýchanou bábovku
Kolik stojí letošní cukroví? To kupované vyjde v nejvyšší kvalitě i na 1200 Kč za kilo. Známe ceny v supermarketu i u soukromníka