uvařila 7. 9. 2010 17:57
Rajčatová fazolovka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 9. 2010 17:57
Rajčatová fazolovka
fazole, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, bujón zeleninový, majoránka, salám gothaj, mrkev, cibule, česnek, koření nové koření, pepř, bobkový list, šťáva citronová, cukr, olej olivový, sůl, pažitka
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou