uvařila 7. 5. 2012 18:23
podáváme jen tak s čerstvou zeleninou a pečivem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 5. 2012 18:23
podáváme jen tak s čerstvou zeleninou a pečivem
prsa krůtí, maso mleté mix, vejce, olej, omáčka sojová indonesia, omáčka chilli, omáčka sojová, solamyl, bylinky, brokolice, česnek, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, cibule, pepř mletý, olej
Slavné omáčky: Na první pohled obyčejná vierge z rajčat a olivového oleje povýší každé jídlo na božský luxus
Holka u plotny radí: Jak na makovky, které vydrží dlouho vláčné? V tomto receptu mi skvěle funguje obyčejné podmáslí
Víte, jaké jsou nejnovější trendy v přípravě domácích džemů a marmelád? Z čeho se vyrábějí a co se do nich může přidat?