uvařila 23. 11. 2012 16:31
Ražničí s marinádovou šťávou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 11. 2012 16:31
Ražničí s marinádovou šťávou
kýta vepřová, slanina anglická, salám vysočina, paprika čerstvá červená, cibule, rajče cherry, víno hroznové, máslo, petrželka, olej, sůl, česnek, olej, omáčka worcesterová, protlak rajčatový, citron
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou