uvařila 7. 9. 2015 19:30
Podáváme se zeleninou a pečivem.Hodí se i s bramborovou kaší
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 9. 2015 19:30
Podáváme se zeleninou a pečivem.Hodí se i s bramborovou kaší
uvařila 7. 9. 2015 19:30
Do hustějšího těstíčka namáčíme plátky hřibů a v rozehřátém tuku pozvolna smažíme do zlatavé barvy.Poté dáme na papírovou utěrku odsát přebytečný tuk
uvařila 7. 9. 2015 19:28
Část použitých surovin
uvařila 7. 9. 2015 19:28
Detail
uvařila 7. 9. 2015 19:28
Hřiby v sýrovo solamylovém těstíčku
Tři sladké dobroty na Den matek: Čokoládové brownies i jahodový dezert zvládnete do půl hodinky!
Regionální recepty: Kočičí tanec miloval autor Švejka. Zkuste ho tradičně i moderně
Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka