uvařil 13. 4. 2012 19:09
Opečeme nejdříve kůží dolu - do křupava
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 4. 2012 19:09
Opečeme nejdříve kůží dolu - do křupava
uvařil 13. 4. 2012 19:04
Omáčku zredukujeme na polovinu množství
uvařil 13. 4. 2012 19:03
Zalijeme pomerančovou šťávou a vínem.
uvařil 13. 4. 2012 19:03
Vložíme do misky
uvařil 13. 4. 2012 19:03
uvařil 13. 4. 2012 19:03
Do nařezaných prsou vetřeme nastrouhanou pomerančovou kůru
Punčové řezy: Jak na šťavnatý retro dezert s vůní rumu a citronovou polevou? Jednoduchý návod zvládne každý
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Gastro glosa: Souboj porotkyň v Peče celá země? Jen snaha hejtrů narušit dojem z pořadu, který nemá tendenci rozdělovat