uvařila 25. 5. 2014 21:18
Detail hřbetu na řezu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 5. 2014 21:18
Detail hřbetu na řezu
uvařila 25. 5. 2014 21:17
Omáčku rozmixujeme a zahustíme záklechtkou.Podáváme např.s kmedlíkem
uvařila 25. 5. 2014 21:17
Přidáme lečo, podlijeme a 20minut pod tlakem dusíme.Měkké maso dáme stranou
uvařila 25. 5. 2014 21:17
Naplníme,zajistíme jehlou a párátky a všechno maso dáme do hrnce na máslo prudce zatáhnout
uvařila 25. 5. 2014 21:17
Hřbety vykostíme a naklepeme
uvařila 25. 5. 2014 21:16
Králíka očistíme a uparvíme
uvařila 25. 5. 2014 21:16
Část zbývajících surovin
uvařila 25. 5. 2014 21:15
uvařila 25. 5. 2014 21:15
Detail omášky
uvařila 25. 5. 2014 21:15
Králík na zelenině v papiňáku
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Katův šleh s houbami: Hit devadesátek je zase populární, dochucený houbami chutná fantasticky
Novoroční čočka: Podle našeho receptu to jde i bez namáčení a hravě ji zvládnete i v „posilvestrovské“ indispozici