uvařila 6. 5. 2015 21:19
Informační foto-vrchní a spodní stehno,tzv.paličky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 5. 2015 21:19
Informační foto-vrchní a spodní stehno,tzv.paličky
uvařila 6. 5. 2015 16:33
Vejce ušleháme se smetanou,solí a krupičkou.Přidáme nakrájený česnek a po uležení zavaříme do osolené vroucí vody nočky.
uvařila 6. 5. 2015 16:33
Přidáme propasírovaná rajčata,podlijeme šťávou a dusíme doměkka.Dochutíme,přidáme nakrájený medvěd.česnek a necháme provařit
uvařila 6. 5. 2015 16:32
Část použitých surovin.Odležené okořeněné maso prudce zatáhneme na cibuli s česnekem
uvařila 6. 5. 2015 16:32
Detail
uvařila 6. 5. 2015 16:32
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce,s krupicovými nočky
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské