uvařil 13. 11. 2014 20:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 11. 2014 20:18
uvařil 13. 11. 2014 20:18
Ve vrchním plátu těsta vykrojte ústa a celý přeneste na dlaních na spodní s náplní. Okraje obou plátů stlačte prsty
uvařil 13. 11. 2014 20:18
Zapečeného lososa podávejte na listech salátu se zeleninovou oblohou, případně s lehkým salátem a kouskem citrónu
Letošní hity v pečení cukroví: Upečte si popraskané crinkles nebo makové linecké!
MasterChef Česko 2022: Jak na dokonale šťavnatý bůček na pivě? Podle skvělého receptu od Ondry se povede každému
Chvála blanšírování: Proč neopomíjet tuto starou kuchařskou techniku a jak se správně dělá?