uvařil 27. 12. 2012 19:02
A dobrou chuť.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 12. 2012 19:02
A dobrou chuť.
uvařil 27. 12. 2012 18:59
Po 10 minutách odklopíme a odpařujeme tekutinu.
uvařil 27. 12. 2012 18:57
Do omáčky vložíme tuňáka, přiklopíme a dusíme
uvařil 27. 12. 2012 18:54
Orestujeme cibuli a pak do ní přidáme zázvor a česnek
uvařil 27. 12. 2012 18:52
Tuňáka ogrilujem z každé strany 2 minuty
uvařil 27. 12. 2012 18:49
Cibuli, zázvor a česnek posekáme na co nejdrobněji
uvařil 27. 12. 2012 18:46
Pět znamení horoskopu, která umí vařit levně: Berani vyšvihnou netradiční knedlíky s vejci, Panny zase nepečený jablečný dort
Jak urychlit dozrávání rajčat? Je potřeba keře pravidelně zaštipovat, zastaví se tak růst, ale posílí se plody
Mexican Street Corn: Omáčka ze zakysané smetany s chilli a koriandrem promění obyčejnou grilovanou kukuřici v delikatesu