uvařila 18. 6. 2012 16:50
Promícháme a přidáme marinádu.Pečeme do měkka,15minut před koncem přidáme žampiony a dopečeme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 6. 2012 16:50
Promícháme a přidáme marinádu.Pečeme do měkka,15minut před koncem přidáme žampiony a dopečeme.
uvařila 18. 6. 2012 16:49
Slaninu osmahneme.Přidáme okapané maso.Prudce zatáhneme.Přidáme řapíky a cibuli.
uvařila 18. 6. 2012 16:47
suroviny si nakrájíme,jak je uvedeno v postupu
uvařila 18. 6. 2012 16:47
Z uvedených surovin si připravíme marinádu ve které necháme nejlépe přes noc maso naložené.Před vařením necháme maso z marinády v cedníku okapat.
uvařila 18. 6. 2012 16:44
bylo dobré i s rýží:-)
uvařila 18. 6. 2012 16:44
Vepřová líčka v pikantní marinádě
uvařila 18. 6. 2012 16:44
se"šulánkama"z bramborového těsta
12 tipů na svačiny pro školáky: Připravte dětem třeba wrap s kuřecím masem nebo cuketovou buchtu!
Pět znamení horoskopu, která připraví nejstrašidelnější pohoštění: Beran překvapí brownies s pavouky, Štír zase strašidly
Proč nechat těsto kynout v lednici? Buchty i mazance budou mnohem lepší, když dodržíte tento postup