uvařila 2. 5. 2012 19:18
Dobrou chuť!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 5. 2012 19:18
Dobrou chuť!
uvařila 2. 5. 2012 19:17
přidáme houby a fazolky...
uvařila 2. 5. 2012 19:15
suroviny...
uvařila 2. 5. 2012 19:15
detail...
uvařila 2. 5. 2012 19:15
Worcesterská krkovička na houbách a fazolkách
Majonéza s medvědím česnekem podle Těhotnýho kuchaře: Příprava zabere chvilku a lehce pikantní chuť vás naprosto nadchne
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin