uvařila 25. 2. 2016 16:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 2. 2016 16:11
uvařila 27. 3. 2012 16:31
uvařila 27. 3. 2012 16:31
uvařila 27. 3. 2012 16:30
uvařila 27. 3. 2012 16:30
uvařila 27. 3. 2012 16:30
uvařila 27. 3. 2012 16:30
uvařila 27. 3. 2012 16:29
uvařila 27. 3. 2012 16:29
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské