uvařila 15. 5. 2012 20:25
Dobrou chuť!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 5. 2012 20:25
Dobrou chuť!
uvařila 15. 5. 2012 20:25
porce kuřete vyskládáme na brambory...
uvařila 15. 5. 2012 20:23
potřeme marinádou...
uvařila 15. 5. 2012 20:23
Zázvorové kuře přelité marinádou
uvařila 15. 5. 2012 20:23
na dno dáme brambory a okořeníme...
Majonéza s medvědím česnekem podle Těhotnýho kuchaře: Příprava zabere chvilku a lehce pikantní chuť vás naprosto nadchne
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin