uvařila 16. 11. 2011 16:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 11. 2011 16:33
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, brusinky sušené, máslo, kakao, likér vaječný, káva, smetana ke šlehání, tyčinka ledové kaštany, čokoláda na vaření, džem brusinkový, čokoláda
Majonéza s medvědím česnekem podle Těhotnýho kuchaře: Příprava zabere chvilku a lehce pikantní chuť vás naprosto nadchne
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin