uvařil 24. 3. 2019 13:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 3. 2019 13:50
nudle rýžové, kýta hovězí, omáčka rybí, cukr, pepř mletý, tráva citronová, česnek, olej, mrkev, okurka salátová, salát ledový, klíčky mungo baby, nesolené arašídy, cibule sušená, koriandr, perila, bazalka čerstvá, cukr, ocet rýžový, omáčka rybí, voda, chilli paprika čerstvá, česnek, olej
Jídlo v oblacích: V luxusním Concordu se podával humr i kaviár. Dnes si při běžném letu pochutnáte třeba na kuskusu nebo špagetách
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal