uvařila 21. 1. 2012 16:26
jablka nahrubo,ostatní najemno nastrouháme,přidáme zakysanku a ostatní suroviny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 1. 2012 16:26
jablka nahrubo,ostatní najemno nastrouháme,přidáme zakysanku a ostatní suroviny
řepa červená, jablko, mrkev, celer, olej olivový, semínka slunečnicová, citron, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý
Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Jak správně zavařit džem a co dělat, když netuhne: Fungují tyhle triky našich babiček
Slané ukrajinské buchty pampušky jsou vynikající jako příloha. Dělají se podobně jako české buchty