uvařila 21. 1. 2012 16:26
dobře promícháme a necháme v lednici do druhého dne uležet
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 1. 2012 16:26
dobře promícháme a necháme v lednici do druhého dne uležet
řepa červená, jablko, mrkev, celer, olej olivový, semínka slunečnicová, citron, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý
Poctivý domácí tvaroh zvládne i úplný začátečník. Stačí se vyzbrojit teploměrem a trpělivostí
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
Řízky, zelňačka, věnečky i prázdné stoly: Takhle vypadaly rauty ve volebních štábech Petra Pavla a Andreje Babiše