uvařila 21. 2. 2010 20:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2010 20:43
voda, olej, vejce, sůl, cukr, mouka hladká, droždí, tymián, koření oregáno, rajče, česnek, sůl, pepř mletý, bylinky, cibule, salám vysočina, klobása, sýr, sýr, rajče cherry, bazalka čerstvá, žampióny, sýr, salám
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou