uvařila 19. 7. 2011 14:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 7. 2011 14:52
vejce, mouka hladká, olej, kypřící prášek, mléko, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, marmeláda pikantní, banán, piškoty, káva, rum, rumové aroma, skořice, poleva čokoládová
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné