uvařila 19. 6. 2009 13:50
drožďovo-sýrová hmota
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 6. 2009 13:50
drožďovo-sýrová hmota
cibule, česnek, brambory, květák, mrkev, kedlubna, sýr tavený, sýr niva, bujón zeleninový, libeček, pepř, sůl, pažitka, droždí sušené, žloutek, mouka hrubá, mléko, sýr strouhaný, pažitka
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Rakouský trhanec: Lahodný nepořádek na talíři miloval i císař Franz Josef I.
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky