uvařila 25. 6. 2011 14:38
Srdíčko z papiňáku na smetaně a hrášku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 6. 2011 14:38
Srdíčko z papiňáku na smetaně a hrášku
srdce vepřové, slanina, olej, cibule, hříbky sušené, hrášek sterilovaný, bujón zeleninový, mouka hladká, smetana na vaření, sůl, pepř, libeček
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Jak připravit šťavnaté uzené k novoroční čočce: Skvělou chuť zajistí jednoduchý fígl s vodou