uvařila 29. 4. 2016 19:44
Všechny suroviny dáme do hlubší nádoby, lehce osolíme a opeříme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 4. 2016 19:44
Všechny suroviny dáme do hlubší nádoby, lehce osolíme a opeříme
šunková pěna, pomazánkové máslo, ghee, řeřicha, cibule, pepř mletý
Jak propašovat maso do žaludku malých „vegetariánů“? Přinášíme tipy maminek a recept na domácí kuřecí párky
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?
Jde se grilovat! Na delší párty u grilu počítejte se 400 g masa na dospělou osobu, hodí se i klobásky a nezapomeňte ani na vegetariány