uvařila 31. 3. 2011 00:55
Zadní strana omáčky IKEA
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 3. 2011 00:55
Zadní strana omáčky IKEA
maso mleté, sůl, pepř bílý, brambory, strouhanka, mléko, cibule, máslo, vejce, koření nové koření, olej, vývar hovězí, smetana, sůl, pepř, omáčka sojová, mouka hladká
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou