uvařila 12. 11. 2024 12:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 11. 2024 12:42
máslo, cukr hnědý, žloutek, med, mouka hladká, kakao, kypřící prášek do pečiva, čokoláda tmavá, smetana ke šlehání, kakao, cukr krupice, čokoláda tmavá, maliny, ořechy pistáciové nesolené
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník