uvařila 13. 10. 2018 18:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 10. 2018 18:18
vejce, cukr krystal, mouka hladká, olej, voda, mák, prášek do pečiva, soda jedlá, vejce, cukr krystal, olej, voda, mouka výběrová, kakao holandské, prášek do pečiva, soda jedlá, vejce, cukr krystal, olej, voda, mouka výběrová, ořechy pistácie, prášek do pečiva, soda jedlá, poleva čokoládová, mléko, zlatý klas, máslo, cukr moučkový, marmeláda
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí salko je lepší a levnější než to kupované. Vyjde vás na 30 Kč!
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč