uvařila 29. 6. 2011 21:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 6. 2011 21:53
vejce, cukr krystal, mouka hladká, kakao, olej, sůl, vejce, cukr krystal, mouka hladká, kakao, olej, sůl, máslo, mléko, mouka polohrubá, mouka hladká, cukr moučkový, tvaroh měkký, capuccino instantní, marmeláda broskvová, marcipánová falešná hmota, kakao, bonboniera mořské plody, kompot broskvový
Vánoční předplatné výjimečných časopisů za skvělou cenu: Apetit potěší každého kuchaře, i toho, co teprve začíná
Slavné omáčky: Jak připravit béarnskou omáčku? Potřebujete hlavně víno a žloutky!
Pavel Berky nabídl recept na speciální sladký chléb, který pekl pro Jana Krause: Dlouho jsem váhal, co mu přinesu, přiznává