uvařil 27. 12. 2012 18:54
Orestujeme cibuli a pak do ní přidáme zázvor a česnek
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 12. 2012 18:54
Orestujeme cibuli a pak do ní přidáme zázvor a česnek
tuňák, česnek, zázvor, cibule, omáčka sojová, sherry, vývar, olej, sůl, cukr, chilli
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník