uvařila 23. 12. 2011 22:59
Tymiánové kuře na víně a bílých fazolkách
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 12. 2011 22:59
Tymiánové kuře na víně a bílých fazolkách
stehno kuřecí, cibule, česnek, tymián, víno bílé, fazole bílé, nať petrželová, sůl, pepř mletý, víno, šťáva citronová, olej
Pět znamení horoskopu, která umí vařit levně: Berani vyšvihnou netradiční knedlíky s vejci, Panny zase nepečený jablečný dort
Jak urychlit dozrávání rajčat? Je potřeba keře pravidelně zaštipovat, zastaví se tak růst, ale posílí se plody
Mexican Street Corn: Omáčka ze zakysané smetany s chilli a koriandrem promění obyčejnou grilovanou kukuřici v delikatesu