uvařila 3. 10. 2024 15:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2024 15:02
sušenky, máslo, mascarpone, lučina, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr krupice, cukr vanilkový, dýně hokkaido, želatina, koření dýňové, skořice mletá, cukr, rum, sušenky, čokoláda hořká, ořechy vlašské, mandle, skořice mletá, zázvor mletý, ořech muškátový, koření hřebíček, koření nové koření mleté, pepř mletý
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské