uvařil 25. 9. 2024 22:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 9. 2024 22:04
maso jelení, sůl, pepř mletý, tymián, slanina, olej olivový, víno červené suché, hruška, brusinky zavařené, mouka, cibule, olej, houby, brambory, vejce, těsto listové, strouhanka
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jak správně připravit šťavnatý hamburger? Základem je libové maso, nejlépe z hovězího krku. Sůl ani koření tam nepatří
Sytá zeleninová polévka s ovesnými vločkami: Důležité je vločky předem opražit a přidat hodně česneku, vůni dodá majoránka
Holka u plotny radí: Šťavnaté kuřecí řízečky, marinované v jogurtu a smažené v těstíčku, si zamilují malí i velcí