uvařila 15. 12. 2014 20:08
Část použitých surovin.Vyšší část jater nakrájená na širší plátky.V pozadí plátky česnekového boku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 12. 2014 20:08
Část použitých surovin.Vyšší část jater nakrájená na širší plátky.V pozadí plátky česnekového boku
játra vepřová, bok česnekový, pepř čtyř barev, hořčice plnotučná, petrželka zelená, olej, cibule, česnek, bok česnekový, omáčka worcesterová, omáčka sojová, česnek, máslo, voda, sůl
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Katův šleh s houbami: Hit devadesátek je zase populární, dochucený houbami chutná fantasticky
Novoroční čočka: Podle našeho receptu to jde i bez namáčení a hravě ji zvládnete i v „posilvestrovské“ indispozici