uvařila 3. 10. 2011 01:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2011 01:08
kotleta vepřová bez kosti, sůl, pepř, pepř čtyř barev, citron, olej, máslo, cibule, pepř celý, koření nové koření, jalovec, hořčice dijonská, křen strouhaný, mouka hladká, okurky sterilované, cukr, vývar, smetana 13%, bazalka čerstvá, brambory
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Rakouský trhanec: Lahodný nepořádek na talíři miloval i císař Franz Josef I.
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky