uvařila 3. 10. 2011 01:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2011 01:14
kotleta vepřová bez kosti, sůl, pepř, pepř čtyř barev, citron, olej, máslo, cibule, pepř celý, koření nové koření, jalovec, hořčice dijonská, křen strouhaný, mouka hladká, okurky sterilované, cukr, vývar, smetana 13%, bazalka čerstvá, brambory
Lehký a snadný pokrm do letních dnů: Cuketové špagety s kuřecím masem na kari máte hotové do půl hodiny
Překvapivé finále Peče celá země 2022: Komu se nepovedlo temperování čokolády a jak se dělá zmrzlinový dort Aljaška?
Jedlé dárky pro dospělé: Likér z ledových kaštanů, netradiční cibulová marmeláda nebo poctivá domácí paštika potěší