uvařila 3. 10. 2011 01:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2011 01:15
kotleta vepřová bez kosti, sůl, pepř, pepř čtyř barev, citron, olej, máslo, cibule, pepř celý, koření nové koření, jalovec, hořčice dijonská, křen strouhaný, mouka hladká, okurky sterilované, cukr, vývar, smetana 13%, bazalka čerstvá, brambory
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Katův šleh s houbami: Hit devadesátek je zase populární, dochucený houbami chutná fantasticky
Novoroční čočka: Podle našeho receptu to jde i bez namáčení a hravě ji zvládnete i v „posilvestrovské“ indispozici