uvařila 21. 3. 2016 19:48
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 3. 2016 19:48
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
plec vepřová, kedlubna, vývar, omáčka worcesterová, mouka hladká, sůl, olej, koření gyros, česnek granulovaný, kmín drcený
Ořechové trubičky: Lahodné cukroví plněné máslovým krémem s kapkou rumu je úžasně vláčné a bude ozdobou vánočního stolu
Holka u plotny radí: Ořechový chlebíček s bílou čokoládou je vláčný díky jogurtu a chuť dodá i pomerančová kůra
Královské chutě: Po královně Alžbětě II. byl pojmenován „Ma'amburger“. Jedla ho vždy bez housky, zato s brusinkovým kompotem