uvařila 21. 3. 2016 19:50
Pomalíme 4hodiny.Půl hodiny před koncem přidáme zbytek rozmíchaného vývaru s moukou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 3. 2016 19:50
Pomalíme 4hodiny.Půl hodiny před koncem přidáme zbytek rozmíchaného vývaru s moukou
plec vepřová, kedlubna, vývar, omáčka worcesterová, mouka hladká, sůl, olej, koření gyros, česnek granulovaný, kmín drcený
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník