uvařila 28. 1. 2015 20:34
Vepřová plec na víně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2015 20:34
Vepřová plec na víně
plec vepřová, víno bílé, slanina gazdovská, mrkev, cibule, zázvor mletý, olej, pepř černý, sůl, šťáva citronová, voda, režná nit
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Jak připravit šťavnaté uzené k novoroční čočce: Skvělou chuť zajistí jednoduchý fígl s vodou