uvařila 15. 5. 2013 19:53
Umíchme si marinádu,ocásky opláchneme a usekneme kostnaté špičky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 5. 2013 19:53
Umíchme si marinádu,ocásky opláchneme a usekneme kostnaté špičky
ocas vepřový, víno červené, zázvor čerstvý, česnek, omáčka chilli sladká, marmeláda rybízová, hořčice kremžská, rozmarýn, olej, máslo, víno červené, sůl
Letošní hity v pečení cukroví: Upečte si popraskané crinkles nebo makové linecké!
MasterChef Česko 2022: Jak na dokonale šťavnatý bůček na pivě? Podle skvělého receptu od Ondry se povede každému
Chvála blanšírování: Proč neopomíjet tuto starou kuchařskou techniku a jak se správně dělá?