uvařila 15. 5. 2013 19:54
Ocásky necháme nejlépe přes noc marinovat.Poté je prudce opečeme na pánvi,přendáme do zapékací mísy a výpek vypláchneme vínem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 5. 2013 19:54
Ocásky necháme nejlépe přes noc marinovat.Poté je prudce opečeme na pánvi,přendáme do zapékací mísy a výpek vypláchneme vínem
ocas vepřový, víno červené, zázvor čerstvý, česnek, omáčka chilli sladká, marmeláda rybízová, hořčice kremžská, rozmarýn, olej, máslo, víno červené, sůl
Vánoční tip pro pejskaře: Psí cukroví, které si můžete dát vy i váš čtyřnohý mazlík
Zdravá kombucha, Matcha, černá rýže: 9 exotických superpotravin, které seženete i v českých obchodech
Drahá Praha? Na koupalištích dáte 90 Kč za jednu palačinku s cukrem, smažák vyjde na 169 Kč a točená zmrzka na 50 Kč