uvařila 6. 12. 2010 16:29
Vepřové v kořeněné marinádě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 12. 2010 16:29
Vepřové v kořeněné marinádě
maso vepřové, cibule, olej, jíška světlá instantní, cibule, česnek, koriandr, zázvor, kmín drcený, pepř, ocet, citron, olej, sůl
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské