uvařila 9. 10. 2016 07:06
Polévku dělám často, neomrzí se, vždy je perfektní a dochutíte si ji každý podle vlastní chuti. Mám vyzkoušené různé variace a vždy chutnala.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2016 07:06
Polévku dělám často, neomrzí se, vždy je perfektní a dochutíte si ji každý podle vlastní chuti. Mám vyzkoušené různé variace a vždy chutnala.
bulva celerová, mrkev, petržel, brambory, cibule, sůl, majoránka, cibule, čočka červená, vejce, sůl, pepř
Recept na skvělý rajčatový džem: Provoněný skořicí a hřebíčkem a dochucený špetkou pepře chutná fantasticky
Rebarborový crumble je snadný a rychlý. Stačí vylepšit drobenku o pár ingrediencí a šťavnatá sladkokyselá chuť moučníku vás dostane
Při výběru dřezu je rozhodující materiál