uvařila 2. 10. 2015 21:25
Část použitých surovin+postup
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2015 21:25
Část použitých surovin+postup
žampióny, cuketa, paprika čerstvá oranžová, špek, cibule, česnek, rozmarýn čerstvý, rajče sušené v oleji, máslo, olej, kmín drcený, omáčka sojová, voda, sůl, pepř mletý, bylinky zelené, vejce
9 tipů na slané dobroty z listového těsta: Upečte si pizza šneky, závin i party válečky!
Vánoční hodování v době renesance: Šlechta měla na stole 39 jídel, mimo jiné pečené skřivánky a „dítě s pudinkem v břiše“
Holka u plotny radí: Jednoduchý švestkový koláč voní skořicovou drobenkou a velmi snadno se dělá