uvařila 19. 8. 2010 23:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 8. 2010 23:05
cuketa, mrkev, česnek, cibule, maso mleté mix, sůl, pepř mletý, koření grilovací, koření provensálské, majoránka, tymián, paprika sušená sladká, olej, hořčice, petrželka, sýr uzený, omáčka worcesterová
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
7 tipů na správné rozmrazování potravin: Jak rozmrazit maso, jak ovoce a co s pečivem