uvařila 27. 7. 2009 16:41
Zapečená dobrota
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 7. 2009 16:41
Zapečená dobrota
maso mleté, paprika čerstvá červená, rajče, okurka salátová, česnek, smetana kysaná, sýr nastrouhaný, kečup sladký, vývar masový, kopr, koření kari, tymián, bazalka čerstvá, šalvěj, olej olivový, pepř, sůl
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou