uvařila 11. 4. 2012 17:26
Rybka odpočinutá, nachystaná na cestu do tepla trouby.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 4. 2012 17:26
Rybka odpočinutá, nachystaná na cestu do tepla trouby.
filet ze sumce, špenát, sýr, česnek, máslo, sůl, majoránka, paprika sušená sladká, kmín celý, šťáva citronová, cibule, špek, mouka polohrubá
Skvělý špekáčkový salát podle receptu od řezníka: Ochucený kečupem, worcesterem a majonézou chutná božsky
Expertka radí, jak doma nejlépe uchovat chleba: Osvědčila se mi kombinace bavlněné utěrky a mikrotenového sáčku, říká
Pane carasau: Křupavý chléb skvěle nahradí chipsy, čerstvý vydrží rok a na tuto pochoutku ze Sardinie potřebujete jen 3 ingredience