uvařila 15. 5. 2012 20:23
potřeme marinádou...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 5. 2012 20:23
potřeme marinádou...
stehno kuřecí, křídla kuřecí, zázvor sušený, bylinky, koření grilovací, česnek, máslo, vývar kuřecí, sůl, omáčka sojová, med, zázvor čerstvý, brambory
Jídlo v oblacích: V luxusním Concordu se podával humr i kaviár. Dnes si při běžném letu pochutnáte třeba na kuskusu nebo špagetách
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal