uvařila 10. 5. 2012 09:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 5. 2012 09:52
mrkev, brambory, patizon, kedlubna, mouka hladká, vejce, rozinky, ořech muškátový strouhaný, pepř, sůl, smetana kysaná, cibule, česnek, paprika sušená sladká, kardamom mletý, skořice mletá, olej, sůl, mouka hladká
Poctivý domácí tvaroh zvládne i úplný začátečník. Stačí se vyzbrojit teploměrem a trpělivostí
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
Řízky, zelňačka, věnečky i prázdné stoly: Takhle vypadaly rauty ve volebních štábech Petra Pavla a Andreje Babiše